Werken alsPlanner Servicebij Duijvelaar Pompen

“Kom jij ervoor zorgen dat de puzzel klopt?”

Met tienduizenden pompinstallaties in onderhoud in heel Nederland en ruim 50 servicemonteurs die er voor zorgen dat deze installaties in tip top conditie blijven, is een goede planning noodzaak. Alleen zo kunnen onze klanten 24/7 vertrouwen op een betrouwbare water aan- en afvoer en de juiste ondersteuning bij calamiteiten.

Om de puzzel iedere dag kloppend te maken voor onze klanten Ć©n onze monteurs, zijn we op zoek naar een flexibele multitasker die het hoofd koel houdt.

WERKEN ALS PLANNER SERVICE

“Alle werkzaamheden in jouw regio neem je aan, stem je af en plan je weg. Je belt dus heel wat af op een dag en bent een echte doorpakker.”

Tijdsindeling per week

Als planner zorg je dat alle werkzaamheden van de monteurs in jouw regio in goede banen wordt geleid. Dit bereik je door veel met klanten en collega’s in gesprek te gaan, zodat je snel tot oplossingen komt waar iedereen tevreden mee is.

Duijvelaar Pompen heeft de grootste, landelijke 24/7 serviceorganisatie voor drukverhogingsinstallaties in Nederland. De afdeling zorgt voor het plannen en uitvoeren van preventief onderhoud, storingen, reparaties en vervangingen van de pompinstallaties voor de aanvoer en afvoer van water in woongebouwen, kantoren, parkeergarages, ziekenhuizen, etc.

Jaarlijks plannen onze planners ruim 50.000 monteursbezoeken weg om drukverhogingsinstallaties en afvalwaterinstallaties in goede conditie te houden en uitval te voorkomen. De gehele buitendienst van ruim 50 monteurs wordt aangestuurd door 6 verschillende teams op Ć©Ć©n serviceafdeling in Alphen aan den Rijn. Het is op de afdeling dan ook zeker nooit saai of stil.

Teamwork
Als planner werk je samen met een werkvoorbereider, een administratieve kracht en een groep monteurs. Samen zorg je dat alle werkzaamheden in jullie geografische gebied volgens jouw planning worden uitgevoerd. Deze functie is dan ook voor een echte multitasker die het leuk vindt om veel met klanten en collega’s samen te werken en te overleggen om te zorgen dat alles efficiĆ«nt is gepland en op rolletjes verloopt.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen als het gaat om het rond krijgen van de planning. Gelukkig werken we met geavanceerde plansoftware (Ortec) om overzicht te houden en taken snel te kunnen inplannen en wijzigen. Het systeem geeft iedere monteur ook realtime inzicht in zijn geplande taken. Zo beschikt hij altijd over de laatste planning en de specificaties van de onderhoud locatie.

Snelle oplossingen
Naast de planning van het vaste onderhoud binnen de contractuele verplichtingen, komen er ook dagelijks urgente planningsvraagstukken voorbij die je snel en adequaat moet oplossen. Denk bijvoorbeeld aan een spoedorder of storingen waarbij een klant op dat moment zonder water zit. Je moet dan snel een oplossing zien en zorgen dat de reeds geplande taken met de juiste intern en externe afstemming worden overgedragen of uitgesteld. Je belt dus heel wat af op een dag.

Wat biedt deze functie jou?

Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard ontvang jij een marktconform salaris, daarnaast kennen wij een aantrekkelijke gratificatie en volgen wij de cao Metalektro. Dit houdt onder andere in dat je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen hebt (bij een fulltime dienstverband)!

Daarnaast:

  • Een afwisselende functie bij een sterk en innovatief bedrijf met een informeel karakter;
  • De ruimte om initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Ondersteuning in de vorm van coaching en scholing;
  • Een enthousiast en flexibel team waarmee je prettig en effectief kunt samenwerken;
  • Een bedrijfsrestaurant waar jij lekker kan lunchen;
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wat vragen wij voor deze functie?

Een flexibele, enthousiaste en energieke instelling. Samen met je 6 collega’s plan je jaarlijks ongeveer 50.000 bezoeken. Daar komen dagelijks altijd storingen tussendoor die ook nog weg gepland moeten worden en stellen externe partijen regelmatig eisen die niet altijd haalbaar zijn. Dat vraagt om creatieve multitasker die van aanpakken weet.

Wat nog meer?

  • Daadkracht. Jij zorgt ervoor dat de puzzel zowel intern als extern klopt. Ook als de belangen van de klant en de monteur niet op 1 lijn liggen neem jij met de juiste afweging en afstemming de beste beslissing;
  • Snel kunnen schakelen. Jij houdt altijd het overzicht, ziet snel oplossingen en pakt meteen door om ze uit te voeren. Alleen zo kun je alle opdrachten op tijd wegplannen;
  • Goede communicatieve vaardigheden. Je bent ongeveer een derde van jouw tijd telefonisch in gesprek met klanten en collega’s om zo efficiĆ«nt mogelijk te plannen en iedereen correct te informeren;
  • Mbo+ werk- of denkniveau;
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring als planner in een omgeving waarin je te maken hebt gehad met monteurs en klanten.

Solliciteer op deze vacature

Is deze vacature iets voor jou? Laat van je horen!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met:

Inez Stiekema| Recruiter | hr@dp.nl

Deel deze vacature